Pārskats par paveiktajiem darbiem līdz 31.07.2014.

Villa Dietrich Pabeigti apkures ierīču uzstādīšanas darbi un jumta hidroizolācija, kā arī uzmontēta zibens aizsardzība.

Fasāžu dekoratīvās iestiklošanas un fasāžu apgaismojuma montāžas darbi ir nobeiguma posmā. Visā ēkā ir pabeigti ģipškartona starpsienu starp dzīvokļiem montāžas darbi. Pabeigti marmora grīdas likšanas darbi 1. un 3. stāvā, notiek marmora likšanas darbi 2. un 4. stāva kāpņutelpās, tiek veikta kāpņu margu montāža. Turpinās kāpņutelpas apdares, kāpņu pakāpienu izlikšanas ar akmeni un terašu norobežojumu montāžas darbi.

Villa Tiffany Turpinās ēkas restaurācija, notiek jumta likšanas un esošo pamatu nostiprināšanas darbi.

Villa Hemingway Pabeigti fasādes un jumta likšanas darbi, iekārtoti inženiertehniskie tīkli, notiek mājas pieslēgšanas pilsētas tīkliem darbi. Ir izpildīti 90% no kopējā darbu apjoma.

Villa Churchill Notiek logu aiļu iestiklošana ēkas 1. stāvā. Ēkas iekšienē notiek liftu aprīkojuma montāža. Ir pabeigta jumta hidroizolācija.

Villa Hepburn Pabeigti fasāžu sistēmu montāžas un logu aiļu aizpildīšanas darbi. Nobeiguma posmos: jumta seguma likšanas, fasādes siltināšanas, apkures tīklu un stāvu elektroinstalācijas ierīkošanas darbi, kā arī grīdu liešana. Notiek balkonu norobežojumu montāža.