LEGEND. Beach atklāšana

Viss sākās ar sapni par ideālu atpūtas vietu jūras krastā…

28. jūnijā, pašā Jūrmalas “zelta jūdzes” centrā dzīvojamais kvartāls LEGEND. atklāja elegantu pludmales kompleksu LEGEND. Beach ar grilrestorānu, diviem bāriem, mājīgu lounge zonu, diviem apsildāmiem baseiniem, spa procedūrām no ESPA, bērnu laukumu un pludmales veikaliņu. Jaunā stilīgā Jūrmalas pludmales kompleksa arhitektūras un interjera autore ir Latvijas dizaina zvaigzne – arhitekte Zane Tetere. Šezlongi, šūpuļtīkli un tīkkoka mēbeles 60. gadu dāņu dizaina stilā, dabiski materiāli un izsmalcinātas detaļas – tas viss veido neatkārtojami šarmanto LEGEND. Beach atmosfēru.

Grilrestorāna ēdienkartes autors ir šefpavārs Jānis Zvirbulis, kurš ir iekļauts prestižajā pavāru sarakstā Relais Chateaux.

Nav nekādu šaubu, ka oficiālā LEGEND. Beach atvēršana jau ir kļuvusi par šīs vasaras apspriestāko un neaizmirstamāko notikumu. Un pelnīti! Dzīvojamā kvartāla attīstītāji – uzņēmums R.EVOLUTION CITY un Maskavas partneri Staņislavs un Darja Ļisičenko – par pasākuma organizatoru izvēlējās un uzaicināja kvalitatīvu un stilīgu ballīšu guru, vienu no pieprasītākajiem Maskavas glamūro pasākumu rīkotājiemMihailu Drujanu.

Vakars pagāja nevainojami, sākot ar saulainu laiku un beidzot ar sirsnīgu un dzīvespriecīgu atmosfēru. Viesu vidū bija gan vietējās slavenības, gan sabiedrībā pazīstami viesi no Maskavas: žurnāla Tatler galvenā redaktore Ksenija Solovjeva, Vogue žurnāliste Natālija Turovņikova, Mix Media Group īpašnieks Andrejs Feldmanis ar kundzi Aleksandru Krasovicku, Maskavas butika Березка saimniece Anastasija Rjabcova, aktrise un mūzikas producente Anastastija Kalmanoviča, Baltic Trust Bank valdes priekšsēdētājs Oļegs Boiko, Krasovicku pāris, modes dizainere Natālija Jansone, Angelika Miglāne, Roberts Idelsons, Jolanta Kaķe, Valērijs Barjers un daudzi citi.

Viesi baudīja gastronomiskus brīnumus šefpavāra Jāņa Zvirbuļa izpildījumā, kā arī grupas Prāta Vētra uzstāšanos un «neplānotu» duetu ar Iļju Lagutenko dziesmā "Когда твоя девушка больна». Par deju grīdu atbildēja gan vietējo, gan Maskavas viesu iemīļotais dīdžejs Fedors Fomins. Vakara kulminācijā gaisā tika palaisti 300 balti gaisa baloni, tam sekoja krāšņš salūts.

Vēl viens sapnis ir kļuvis par īstenību. Un nevis kaut kur tālu prom, bet tepat Latvijā, Jūrmalā. Dzīvojamā kvartāla LEGEND. Beach attīstītāji ir priecīgi nodot savu sapni – neatkārtojamo pludmales kompleksu LEGEND.Beach Bulduru viesu rīcībā.